„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej „Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Mobilna gastronomia – Food Trail czyli biznes na kółkach

  • działanie:

    19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER

  • poddziałanie:

    Projekty realizowane przez podmioty inne niż LGD

  • typ operacji:

    Podejmowanie działalności gospodarczej

  • tytuł projektu:

    Mobilna gastronomia - Food Trail czyli biznes na kółkach

  • cel projektu:

    Utworzenie i prowadzenie działalności gospodarczej polegającej na sprzedaży produktów z food traila czyli z mobilnej przyczepy gastronomicznej. Cel zostanie osiągnięty poprzez zakup mobilnej przyczepy gastronomicznie wraz z wyposażeniem oraz zatrudnienie 3 osób. Utworzenie wymaganej liczby miejsc pracy.

  • beneficjent:

    osoba fizyczna

  • powiat:

    brzeziński

  • gmina:

    Jeżów

  • wartość dofinansowania z EFRROW:

    44 541,00 zł

  • wartość całkowita projektu:

    70 000,00 zł