„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej „Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.

Podjęcie działalności gastronomicznej z wykorzystaniem lokalnych produktów rolnych.

  • działanie:

    19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER

  • poddziałanie:

    Projekty realizowane przez podmioty inne niż LGD

  • typ operacji:

    Podejmowanie działalności gospodarczej

  • tytuł projektu:

    Podjęcie działalności gastronomicznej z wykorzystaniem lokalnych produktów rolnych.

  • cel projektu:

    Celem głównym operacji jest rozwój lokalnej przedsiębiorczości LGD Ziemia Łowicka poprzez uruchomienie działalności gospodarczej w zakresie gastronomii oraz utworzenie dwóch nowych miejsc pracy

  • beneficjent:

    osoba fizyczna

  • powiat:

    łowicki

  • gmina:

    Domaniewice

  • wartość dofinansowania z EFRROW:

    31 815,00 zł

  • wartość całkowita projektu:

    50 000,00 zł